duminică, 11 martie 2018

Cum sa porniti o afacere de reparatii TV

Desi reparatiile TV nu sunt nici pe departe un tip de afacere "pe duca" este totusi adevarat ca este posibil sa intalniti o concurenta destul de ridicata in acest domeniu. Prin urmare, trebuie sa gasiti o cale de a iesi in evidenta fata de alte intreprinderi. Descoperiti ce nu reusesc sa realizeze concurentii dumneavoastra, si lucrati in acest sens pentru a va diferentia afacerea. Luati in considerare urmatoarele sugestii atunci cand va decideti sa incepeti o astfel de afacere.

Pasi

  • Construiti-va abilitatile de reparare a televizoarelor. Participati la un curs de formare sau pur si simplu lucrati cu un tehnician experimentat pana cand veti invata cum sa remediati televizoarele defecte.
  • Determinati obiectivele afacerii dumneavoastra prin proiectarea unui plan de afaceri. Site-ul www.reparatii-televizoare.net ne sfatuieste sa ne stabilim obiectivele, starea financiara si drumul proiectat pentru succesul afacerii.
  • Cercetati cerintele legale pentru licentierea si inregistrarea afacerii dumneavoastra de reparatii TV.
  • Aflati-va obligatiile fiscale. Faceti cunostinta cu contabilul dumneavoastra pentru a discuta cum trebuie sa va gestionati cerintele fiscale, precum si deducerile potentiale.
  • Alegeti o locatie pentru afacerea dumneavoastra de reparatii TV. Un magazin fizic intr-o zona de trafic intens, cum ar fi un mall, va va oferi confort si expunere. Cercetati zona si asigurati-va ca nu sunteti aproape de o afacere competitiva.
  • Protejati-va activele prin obtinerea unei asigurari corecte. Trebuie sa va asigurati ca magazinul dumneavoastra si tot ce se afla in acesta sunt acoperite in caz de deteriorare. In plus, ar trebui sa includeti pagube materiale in cazul in care deteriorati televizorul unui client in timp ce incercati sa il reparati.
  • Vizitati banca dumneavoastra si stabiliti un cont de companie. Va trebui sa va creati un card de credit de afaceri, astfel incat sa puteti efectua achizitiile necesare, cum ar fi seturi de reparatii electrice, consumabile si echipamente de birou. In functie de situatia dumneavoastra financiara actuala, este posibil sa fie nevoie sa obtineti o linie de credit pentru achizitii mai mari pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie in curs de dezvoltare. Aceste cheltuieli de pornire pentru reparatiile TV vor include leasingul unui magazin, achizitionarea de materiale de birou sau echipamente si plata personalului dumneavoastra
  • Cautati furnizori pentru piese de televiziune. Ar trebui sa realizati o lista de furnizori care vand parti de televiziune inainte de a avea nevoie de ele. In acest fel, atunci cand apare o oportunitate, veti avea mai mult decat minimul de resurse disponibile. Este posibil sa nu gasiti fiecare parte si, in unele cazuri, este posibil sa trebuiasca sa faceti comanda dupa sosirea clientului, dar cel putin veti avea un stoc minim de lucru.
  • Inchiriati tehnicieni priceputi pentru a va ajuta. Investitia in personal experimentat si calificat pentru a repara televizoare ar trebui sa fie prioritatea dumneavoastra numarul 1. Acesta este motivul pentru care va aflati in afaceri, astfel expertiza si abilitatile pe care le furnizati trebuie sa fie deasupra si dincolo de concurenta.
  • Stabiliti un buget de marketing pentru afacerea de reparatii TV. Trebuie sa va vindeti serviciul, dar intr-o maniera compatibila cu finantele. Luati in considerare reclama intr-o publicatie comerciala sau intr-un ziar local. O alta optiune este de a oferi cupoane si reduceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu