joi, 7 decembrie 2017

Pornirea unei afaceri de vanzari si reparatii telefoane mobile - Planul de marketing



Idei de marketing si strategii pentru o afacere de telefonie mobila

Indiferent de afacerea pe care intentionati sa o incepeti, marketingul nu poate lipsi din aceasta, deoarece este ceea ce va asigura ca afacerea dumneavoastra se mentine pe linia de plutire prin intermediul clientilor ce vor avea nevoie de serviciile dumneavoastra, clienti ce vor fi atrasi ca urmare a strategiilor dumneavoastra de marketing. Acesta este motivul pentru care planul de afaceri initial este important precum si obtinerea de noi strategii si implementarea de masuri adecvate pe tot parcursul evolutiei afacerii dumneavoastra.

In timp ce realizati strategiile dumneavoastra de marketing, va trebui sa depuneti eforturi in ceea ce priveste utilizarea tuturor surselor disponibile, astfel incat sa va asigurati ca afacerea dumneavoastra genereaza veniturile necesare. Strategiile de marketing unice vor face ca afacerea dumneavoastra sa capete notorietate si sa se observe mai rapid.



Mai jos sunt cateva dintre strategiile care ar putea fi utilizate pentru a va promova afacerea si pentru a aduce clienti noi companiei dumneavoastra.

  •  Asigurati-va ca oferiti chioscului sau magazinului de telefoane un aspect unic sau marcaje care vor fi usor de recunoscut de catre clientii dumneavoastra.
  • Imprimati flyere si pliante publicitare pe care sa le impartiti in jurul zonei tinta.
  • Creati un site web pentru compania dumneavoastra si incarcati-l cu continut unic care va va aduce trafic.
  • Utilizati oportunitatea oferita de internet prin publicitatea gratuita de pe forum si de pe bloguri.
  • Puneti-va pe in valoare pe mediile sociale, asigurandu-va ca va inregistrati prezenta pe platforme sociale cunoscute precum Twitter, Linkedin, Facebook, Google plus si altele..
  • Oferiti stimulente celor care va recomanda afacerea dumneavoastra ajutandu-i de exemplu cu update-uri gratuite ale sistemului de operare.
  • Mentineti-va la curent cu evenimentele din industria de telefonie mobila, pentru a sti ce produs va poate oferi un impuls de marketing suplimentar


Factori care va vor ajuta sa obtineti pretul corect al produselor

Inainte de a decide asupra factorilor care va vor ajuta sa obtineti preturile corecte, va trebui sa cunoasteti si sa intelegeti piata tinta. Piata dumneavoastra tinta va determina tipurile de telefoane pe care le veti stoca pentru a le vinde. Daca va indreptati catre multimea tanara si ascendenta, atunci este posibil sa aveti nevoie de telefoane care nu sunt foarte performante si foarte scumpe, pentru a putea satisface majoritatea clientilor, mai ales daca va aflati intr-un mall.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu