joi, 4 mai 2017

Bijuterii pentru ziua nuntii

In ziua nuntii, orice mireasa vrea sa radieze si sa se simta bine in pielea ei. Nimic nu completeaza o tinuta ca un set deosebit de bijuterii, asa ca acestea sunt printre cele mai importante accesorii pe care trebuie sa le achizitionezi pentru nunta ta. Pentru ca stim ca orice mireasa are nevoie de tot ajutorul pe care il poate primi in pregatirea nuntii, am pus laolalta pentru tine cele mai cunoscute magazine de bijuterii si colectiile lor de mireasa, precum si designeri renumiti in domeniu. 

Pentru ca bijuteriile de mireasa trebuie sa complimenteze si sa puna in evidenta trasaturile tale si rochia de mireasa, este recomandat sa le alegeti abia dupa ce ai ales rochia, coafura si stilul machiajului din ziua nuntii tale. 

Bineinteles, bijuteriile tale de mireasa trebuie sa te reprezinte. Cu toate acestea, exista cateva aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti alegi aceste accesorii. In primul rand, metalul din care bijuteriile de mireasa sunt confectionate trebuie sa se asorteze cu nuanta rochiei. 

De exemplu, o rochie alba va fi evidentiata intr-un mod deosebit de bijuterii de aur galben si la fel se va intampla si in cazul unei rochii crem, in timp ce rochiile de nuanta alb diamant (alb spre bleu sau gri) pot fi purtate cu aur alb, galben sau rosu, argint sau perle. Un alt factor decisiv in alegerea bijuteriilor de mireasa este forma decolteului, care influenteaza atat forma si dimensiunile colierului cat si a cerceilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu